O nama

U ovo turbulentno vrijeme globalizacije i svjetske krize širokih razmjera PODUZETNICIMA je neophodna stručna pomoć u vidu konzultantske podrške.
Pravovremena informacija, kvalitetan savjet, jasno definiranje vizije, strategija, uputa u smislu “kako i kamo dalje” nerijetko znači prekretnicu u poslovanju.

Na temelju svog višegodišnjeg rada, znanja, iskustva i stručnosti usuđujemo se pozvati sve Vas, PODUZETNIKE i one koji planirate upotpuniti svoj život uzburkanim poduzetničkim vodama na suradnju, kako biste postali dio Zadruge Poduzetnička Mreža i bili
Zadovoljni poduzetnik …
Pravovremeno i pravilno informirani …
Materijalizirajte suradnju s nama !

Od 2011. godine dio svojih aktivnosti radimo u sustavu HAMAG-ovog projekta Mreža konzultanata. To znači da za brojne konzultantske usluge koje odradimo za Vas, možete realizirati potporu HAMAG-a u iznosu od 50 % u odnosu na plaćeni iznos za nase usluge. Više o ovom projektu pročitajte na stranici http://www.hamag.hr/mrea-konzultanata.html, ili nas nazovite na 031 273 155.

Naša Vizija

VIZIJA PODUZETNIČKE MREŽE je na terenu pružati potpunu potporu poduzetnicima kroz aktivno uključivanje u provedbu poduzetničkih razvojnih projekata Županije, resornih ministarstava, jedinica lokalne uprave i samouprave te ostalih institucija za promicanje i razvitak poduzetništva u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Naša misija

MISIJA nam je RAZVOJ SLAVONIJE I BARANJE, a prvestveno PODUZETNIŠTVA – kao pokretača gospodarskog razvoja pojedinih jedinica lokalne uprave i Osječko – baranjske županije.

Zadruga Poduzetnička mreža jedini je PODUZETNIČKI CENTAR u Republici Hrvatskoj ustrojen u pravnom obliku ZADRUGE. Imamo 7 zadrugara – osnivača pa nam unutarnje ustrojstvo čine dvije jedinice lokalne uprave i samouprave, 2 poduzetnička centra, 1 poljoprivredna zadruga i 2 fizičke osobe – nositelji poslovanja.

Zadrugu smo osnovali 05. 06. 2003. godine i od dana osnivanja težnja nam je postati REGIONALNA PODUZETIČKA MREŽA, koja će biti dostupna svim poduzetnicima u cijeloj Osječko – baranjskoj županiji i šire – svima koji u regionalnoj udaljenosti ne vide prepreku, jer niti mi u našem poslovanju ne poznajemo i ne priznajemo prepreke.U dosadašnjem radu surađivali smo s gotovo svim jedinicama lokalne uprave i samouprave u Baranji i okolici Osijeka, a suradnju planiramo i proširiti kroz zajedničke razvojne projekte vezane za razvoj poduzetništva u našoj regiji.