Knjigovodstvo

Ako trebate pouzdan knjigovodstveni servis – obratite se s povjerenjem! U nizu aktivnosti koje odrađujemo za poduzetnike su i KNJIGOVODSTVENO – RAČUNOVODSTVENI POSLOVI. Usluge pružamo na temelju višegodišnjeg iskustva u financijskom planiranju, poslovnom konzaltingu i temeljem stručnosti i znanja stečenog iz teorije, a prvenstveno u praksi. Ako tek registrirate tvrtku ili mijenjate računovodstveni servis – u ZPM ćete naći pouzdanog suradnika – partnera za uspješno poslovanje.

Računovodstveno – knjigovodstvene usluge pružamo svim vrstama pravnih subjekata (OPG, Obrti, Trgovačka društva, Zadruge, Udruge).
Smatramo da poduzetnici u suradnji s nama mogu ostvariti značajne uštede u poslovanju, a to temeljimo na činjenici da mnogi od njih nemaju potrebu ulaganja u vlastiti prostor, informatičku opremu, softver, zapošljavanje stručnog kadra i konstantnu edukaciju.

Zadruga Poduzetnička mreža je pouzdan partner i to tvrdimo na temelju višegodišnjeg iskustva, stručnosti, znanja, profesionalne usmjerenosti i cjenovne konkurentnosti.

S obzirom da radimo posao koji volimo, i znamo koliko je to važno u svakom poslu, želimo i Vama omogućiti da svoj dio posla odrađujete as ljubavlju i bez dodatnih briga za porezno – knjigovodstveno – financijski aspekt poslovanja.
Brige prepustite nama, a mi ćemo se potruditi da budete pravovremeno informirani o svemu što je relevantno za Vaše poslovanje.

Razradili smo PAKETE USLUGA koje Vam možemo pružiti, ovisno o Vašem pravnom obliku djelovanja. Njih možete vidjeti u nastavku:
PAKET – OBRT – sustav poreza na dohodak
PAKET – OPG – sustav poreza na dohodak
PAKET USLUGA – D.O.O., ZADRUGE – sustav poreza na dobit
POZIV PODUZETNIKU NA SURADNJU

Također Vam, s ciljem što bolje informiranosti, dajemo na pregled neke značajne segmente poslovanja… Zovimo to :